Beskyt din familie i trafikken

babysam, next til familien-i-trafikken.dkUanset, hvor god og erfaren en bilist du selv er, kan du alligevel aldrig vide dig helt sikker i trafikken. Der kører nemlig også tusinde af andre mennesker hver dag. Selvom man gerne vil kunne stole på sine medmennesker, er dette ikke altid tilfældet. Du kan ikke vide, hvor mange timers søvn de har fået, eller om deres tanker er et helt andet sted end den aktuelle vejbane. Dog er der ingen grund til direkte at frygte at køre bil. Med så travl en hverdag som de fleste familier har, vil det skabe for mange unødvendige begrænsninger. Dog er der nogle forholdsregler du kan tage, hvorved du vil føle dig mere sikker i trafikken.

Sørg for at have forsikret bilen

Du kan sørge for at have en god bilforsikring. Dette er vigtigt at have, hvis nu, at uheldet er ude. Ligeledes er det betrykkende at vide, at der er nogen, der står klar til at hjælpe dig.

Der findes mange, gode forskellige muligheder inden for bilforsikringer, så det handler blot om, at du finder den der passer bedst til dig og din familie.

Det er obligatorisk som bilejer i Danmark, at tegne en ansvarsforsikring på sin bil. En ansvarsforsikring dækker de skader, man kan komme til at forvolde andre mennesker eller deres ejendele. Den dækker derfor udelukkende de skader, du kan forvolde andre og ikke skader på din egen bil eller dig selv som fører. Netop herfor er det anbefaleseværdigt også at tegne en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker skader, der påføres din bil og dig selv. Med disse to forsikringer vil du allerede kunne føle dig en del mere sikker. Udover de to førnævnte forsikringer er der flere tilvalg, du ligeledes kan tegne. Her finder du blandt andet vejhjælp og en udvidet glasdækning. Du kan klikke og undersøg her, hvilke yderligere tilvalg du kan tegne til din bilforsikring.

Pas godt på junior

Det desuden vigtigt at have en rigtig god autostol i bilen til junior. Du kan med fordel vælge en autostol, hvor dit barn kan vokse med stolen. Her menes, at det er en stol, dit barn kan benytte i flere år. Dette fungerer således, at stolen kan indstilles forskelligt, og der følgere flere seler med. Du udskifter selerne, efterhånden som dit barn bliver ældre. Derudover er det vigtigt, at den er nem at indstille og naturligvis beskytter ved kollision. Du kan se udvalget af autostole 9-36 kg her. Dette udvalg af autostole kan benyttes fra barnet er helt lille til 12 år gammel. Alle autostolene har mange forskellige funktioner, der alle er tilvalgt for at beskytte, skabe komfort og funktionalitet for dit barn.

 Vær til stede

Hvis du benytter dig af de rigtige forsikringer og en god autostol til dit barn, er du allerede meget bedre beskyttet som familie i trafikken. Disse er nogle af de vigtigste foranstaltninger du kan gøre dig. Herudover er det blot vigtigt, at du er tilstede når du kører og ikke lader dig distrahere af f.eks. mails eller beskeder, der tjekker ind på din smartphone. Det sidste råd du får med på vejen er derfor at være til stede og nærværende, når du kører bil.